Hlavní obsah
Článek

Společenské akce nevyhledává, natož aby se na nich objevila s rodinou. Bývalá 2. vicemiss ČR, a hlavně nezapomenutelná Pamela z Účastníků zájezdu Jitka Kocurová (45) tentokrát udělala výjimku.

S manželem Tomášem Abrahamem, desetiletým synem Tomášem a čerstvou školačkou, téměř sedmiletou Barborkou vyrazili na ski opening ve Špindlerově Mlýně.

"Byli jsme tady i loni, hory máme rádi, ale zájmu médií se vyhýbáme," vysvětlovala Jitka, ale protože děti byly nadšené, že maminku natáčejí kamery, nechala se přemluvit k rozhovoru a se svými potomky, kteří řádili v prvním sněhu, zapózovala i před fotoaparátem. Stydět se nemá za co, vypadá skvěle.

Jitka se dlouhodobě věnuje charitě pro nadaci Srdce na dlani, která se stará o děti z dětských domovů. Teď má ale díky tomu, že už dcera začala chodit do školy, více času. Začala se věnovat oblasti esenciálních olejů a budete se divit, Pamela stále zpívá. "Chodím do sboru a teď před Vánoci hodně koncertujeme," prozradila. Podrobnosti se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám