Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze světa šoubyznysu v podstatě zmizela. Pamela z Účastníků zájezdu Jitka Kocurová (45) se věnuje mateřským povinnostem a svému nadačnímu fondu Srdce na dlani. Pořád je ale stejně krásná, o čemž jsme se přesvědčili na párty, kam výjimečně s manželem dorazila.

Povídali jsme si jak jinak než o dětech, které jsou pro Jitku prioritou. "Tomíkovi už je osm, Barušce už bylo pět. Ta teď půjde do předškoláků, takže se strašně snaží. A měla neuvěřitelný úspěch a já jsem za to hrozně šťastná. Od února chodíme na moderní gymnastiku, už je z ní gymnastka a už se z ní stává ta pravá holčička. Protože v naší ulici bydlí jen kluci, měla takové klučičí sportovní tendence," vyprávěla nám.

"Takže si teď užívám obě dvě stránky, klučičí i holčičí. Z Tomíka máme taky velkou radost. Ten je zase vášnivý lyžař, lyžuje závodně. A co je na nich nádherné, je to, že se pořád usmívají a jsou šťastní. To je pro mě úplně nejvíc," rozloučila se Jitka s tím, že snad brzy potkáme. S manželem by měla přijet aspoň na dva dny na karlovarský filmový festival.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám