Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije šťastným rodinným životem a vychová dvě děti. Na veřejnosti už nemá potřebu se tak často ukazovat. Výjimkou bývá charitativní koncert nadace, s níž Jitka Kocurová (45), kterou kromě modelingu proslavila hlavně role průvodkyně Pamely v komedii Účastníci zájezdu, spolupracuje. A slavná blondýna vypadá stále úžasně!

Jitka se již patnáct let snaží pomáhat dětem z dětských domovů. Každoročně jako poděkování partnerům pořádá s Nadačním fondem Srdce na dlani Vánoční charitativní koncert. Letos byla hlavní hvězdou skupina No Name. „V nadaci zastávám hlavně úkol jakéhosi vzoru pro děti, jakousi motivaci být lepším a duševně hezčím člověkem. Myslím si, že jsem pro děti teta, která je úspěšná, ale hlavně taky někdo, kdo je má rád. Ráda si s nimi hraju, snažím se odblokovávat jejich dušičky a ukazovat jim otevřenost a náruč plnou lásky,“ popsala, jak vnímá svoji roli v nadaci Kocurová.

Srdce na dlani je již tradičním článkem v oblasti pomoci dětským domovům. Hlavním posláním nadace je pomoci dětem v dětských domovech překonat nemilosrdný osud a prožít šťastné dětství, plně se integrovat do společnosti a vychovat z dětí sebevědomé a samostatné osobnosti, které po opuštění domova dokáží čelit nástrahám života. Děti z pěti dětských domovů, nad kterými drží nadační fond patronát, se během večera představily na podiu svými pěveckými či tanečními vystoupeními a aktivně se tak zapojily do pestrého programu.

„Byl to neuvěřitelný večer plný emocí všech zúčastněných. Kromě "hlavních aktérů" dětí, jsme měli tu čest přivítat kapelu s čerstvým slavíkem na kontě No Name. Igorek Timko a kluci byli víc než dokonalí! Děti tancovaly, zpívaly a přidal se i celý sál Národního domu na Vinohradech. Více než šest set lidí stálo, tleskalo a zpívalo. Krásná atmosféra,“ shrnula nadšeně Jitka Kocurová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám