Hlavní obsah
Článek

A je to tady! V pátek začíná 56. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Už za pár hodin se začnou sjíždět k hotelu Thermal celebrity, aby se ukázaly na červeném koberci.

K největším osobnostem, které na sebe každý rok strhávají veškerou pozornost, patří bezesporu Jitka Čvančarová (46).

Koláž TMBK pobavila Jitku Čvančarovou.

Loňský příjezd herečky v pompézních modrých šatech byl doslova bombou, proto není divu, že od čtvrtka koluje na internetu vtipná koláž od známého grafika Tomáše Břínka alias TMBK, kde kamiony přivážejí do lázeňského města její letošní róbu.

„Tomáš Břínek byl hrozně vtipný, takže nešlo od něj nezvednout tu hozenou rukavici,“ smála se v rozhovoru pro Super.cz oblíbená herečka.

Má to ale jeden háček, Jitka bude všechny do poslední chvíle napínat, zda se letos vůbec na červeném koberci objeví.

„Jak budou vypadat moje šaty? Pokud vůbec zvládnu dojet, my s manželem ještě nevíme. Máme v pátek moc práce, nevím, jestli to stihneme, neříkám ale ne. Ale jak jsem napsala Tomášovi, ty šaty budou vypadat tak, že jeden kamion se šatama nedorazil, tři dorazily, takže jedna světová strana bude pravděpodobně nahá, takže nevím, jestli mě tam pustí," smála se herečka během čtvrteční noci.

A uvidíme Jitku ještě někdy ve slavných modrých šatech od slovenského návrháře Borise Hanečky? „Já myslím, že by mohla být ještě nějaká příležitost. Do třetice,“ dodala herečka během čtvrteční premiéry nové komedie Hádkovi, ve kterém hraje po boku Sandry Novákové, Hynka Čermáka, Jakuba Prachaře, Ondřeje Pavelky a Lucie Polišenské.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám