Hlavní obsah
Článek

Pro většinu českého národa bude herec Michal Isteník (40) už navždy Edou z Mostu!, ale jeho herecký repertoár je mnohem obsáhlejší. Kromě divadla se pořád věnuje i natáčení a na začátku příštího roku se divákům představí v detektivce jako člen vyšetřovacího týmu.

„Ze začátku jsem byl takovým operativcem v terénu, ale postupem času se ze mě stal takový IT odborník, který sedí na služebně a snaží se vyšťourat všechny možné informace o těch případech. Nakonec je to samozřejmě on, kdo to všechno vyřeší, ale ti v terénu slíznou smetanu,“ popisuje svou úlohu Michal.

Michal Isteník v seriálu Most!

Na place se potkává s kolegy Jiřím Dvořákem (57), Petrou Bučkovou nebo Jitkou Čvančarovou (46), která mu bude šéfovat. To, že se musí nechat řídit ženou mu vůbec nevadí. „Každý slušný muž poslouchá ženu,“ rozesmál se herec.

Seriál Hlava Medúzy nebude napodobeninou amerických přestřelek a za to je herec z Mostu! rád. „Jde tam spíš o popis té detektivní práce, takže jsem nemusel projít policejním výcvikem. Jsem docela rád, protože nejsem fanoušek střelných zbraní,“ přiznává.

Reklama

Další články

Načítám