Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) otevřela třináctou komnatu a promluvila o smrti svých rodičů. Maminku pochovala před dvěma lety, o tatínka přišla ještě dřív. Zemřel tragicky, po zásahu proudem.

O soukromých záležitostech herečka spíš nemluví, o smrti rodičů krátce pohovořila, když v rozhovoru pro magazín WHAT došlo na téma strach. Svěřila, že se vždy bála o své blízké - až na tatínka.

„Táta byl jediný, o kterého jsem se nikdy nebála, a přesto odešel brzy, tragickou smrtí, zabil ho elektrický proud. Jsem sirotek, rodiče už nemám, maminka zemřela před dvěma lety, taky brzy…,“ svěřila herečka.

S maminkou se Jitka Čvančarová rozloučila i skrze veřejný text na sociální síti

Zobrazit příspěvek na Instagramu

moje milovana maminka ... tolik Te miluju maminko moje a tolik obdivuju! ... srdecna, vesela, pratelska, hrejiva, přímá, silna, laskyplna, lidska, milujici ...tak krasna duse... ....maminko bojovala jsi tak dlouho a tak statecne! ...ze svetla jsme vzesli, do svetla se vracime... je to moc, moc tezke a jeste to tezke bude. moc mi chybis maminko moje. moc to boli. Drzely jsme se za ruce, do Tveho posledniho nadechnuti... a ja na Tebe myslim s kazdym svym nadechnutim. ...myslim a miluju. ...15.7.2017... tak snad se uz ted drzite za ruku zase s tatou............... Ze srdce dekuji za dlouholetou, uzasnou peci celemu tymu Ustavu hematologie a krevni transfuze. dekuji Za ten posledni rok intenzivni a skvele pece pak Interni hematologicke klinice Fakultni nemocnice Kralovske Vinohrady, zvlaste prednostovi kliniky, vazenemu panu prof. MUDr. Tomasi Kozakovi, pred jehoz vedomostmi, moudrosti a lidskosti se neprestanu nikdy klanet. Dekuji za pomoc, dekuji za vstricnost, dekuji za kazdy den... dekuji. ....a dekuji vam kamaradi, ze jste se s maminkou tak krasne rozloucili, ze jste vsichni prisli, ze vas bylo tolik, ze jste se sotva vesli do kostela. dojali jste mne. jste uzasní. dekuji vam vsem. #maminka #mama #love #love #love #nejblizsicloveknasvete #jenomjedna #nenahraditelna #dekujizavse #dekuji

Příspěvek sdílený jitka cvancarova (@jitkacvancar_official), Zář 3, 2017 v 4:27 PDT

Rozloučila se s ní tehdy i skrze vzkaz na sociální síti.

„Tolik tě miluji, maminko moje, a tolik obdivuju! Srdečná, veselá, přátelská, hřejivá, přímá, silná, láskyplná, lidská, milující...tak krásná duše... Maminko, bojovala jsi tak dlouho a tak statečně! Ze světla jsme vzešli, do světla se vracíme... Je to moc moc těžké, a ještě to těžké bude. Moc mi chybíš, maminko moje. Moc to bolí. Držely jsme se za ruce, do Tvého posledního nadechnutí... A já na Tebe myslím s každým svým nadechnutím... Myslím a miluju. 15.7.2017. Tak snad se už teď držíte za ruku zase s tátou,“ napsala s poděkováním týmu Interní hematologické kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Jen rok po skonu maminky, na den přesně, Jitka porodila druhé dítě. 15. července 2018 se Čvančarové a jejímu manželovi Petru Čadkovi narodil syn Theodor. Mají spolu ještě starší dceru Elenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám