Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) loni na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech chyběla, protože měla krátce před porodem syna Theodora. Tentokrát si s manželem Petrem Čadkem filmovou událost ujít nenechali.

"Malému je za dva týdny rok, jsme poprvé sami dva, je to takové naše rande," řekla Super.cz Jitka. Děti do Varů nevzali. "O děti je postaráno, děti chráníme, nebudeme je vystavovat mediálnímu procesu," vysvětlila.

Jitka Čvančarová předloni  ve Varech zvolila šaty s odvážným výstřihem.

Jitka oblékla šaty návrhářky Zdeňky Imreczeové, které doplnila luxusními šperky Halada. Zatímco předloni vystavila svůj bujný dekolt v šatech odhalující téměř celé její poprsí od Natali Ruden (53), tentokrát zvolila sofistikovanější styl. V červených šatech to Jitce velmi slušelo.

Jitka se zdrží jen na víkend, pak se ještě do Varů vrátí pracovně. "Mám nyní s sebou asi troje šaty, pak na návrat asi dvoje. Něco připraveného mám, abych neudělala ostudu," dodala.

Jaké šaty z Varů se vám na Jitce Čvančarové líbí víc?
Ty letošní z Varů, jsou moc pěkné
37,7 %
Předloňský odvážný model, byla fakt sexy
62,3 %
Celkem hlasovalo 430 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám