Hlavní obsah
Článek

Karlovarský filmový festival je zahájen. Na červeném koberci bylo na co koukat, ale pokud jde o bujné dekolty, loňské prsní exhibici Jitky Čvančarové (46) nemohl nikdo konkurovat. Na své si ale přišli dolňáci.

Potěšila je Česka Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (31). Ta přišla v tak průsvitných šatech, až se pánům tajil dech. Na první pohled to vypadalo, že si pod ně nic nevzala. „Na poslední chvíli jsem si změnila kalhotky z černých na béžové a pro jistotu si před klínem držím kabelku. Opravdu nejsem nahá,“ ujistila Super.cz Nikol, která oblékla hodně odvážný model ze salónu Poner. Obdobný problém měla v šatech tělové barvy i Tereza Voříšková (34), již oblékl salón Odivi.

Další dámy volily spíše decentní outfity. Téměř jako jeptiška vypadala modelka Kateřina Sokolová (34). Ta chtěla nejspíš působit seriózně, protože na festivalu reprezentuje charitativní nadaci AutTalk. Jeden z nejzajímavějších modelů návrhářky Liběny Rochové vynesla manželka prezidenta festivalu Andrea Bartošková. Ve výrazném kousku značky Elisabetta Franchi na červeném koberci zazářila Jana Plodková (42). Její kamarádka Jitka Schneiderová (51) vsadila na Toma Forda.

Někteří návrháři měli na červeném koberci hned několik zastoupení. Tvorbu salónu Poner kromě Švantnerové reprezentovaly i Kateřina Klausová a Alena Mihulová. Variaci od Odivi oblékla Jenovéfa Boková, která se ve společnosti poprvé oficiálně objevila se svým novým partnerem - vítězem Robinsonova ostrova Martinem Složilem. Také ona ukázala zadeček.

Jako klenot působila na červeném koberci Anna Geislerová, již kromě róby od Ivany Mentlové zdobily šperky Cartier. Daniela Peštová (53) dorazila v doprovodu manžela Pavola Habery a v bílých šatech ukázala pevné bříško. „Loni jsem byla v černé, tak jsem letos v šatníku našla něco bílého, aby byla změna,“ řekla nám slovenská modelka.

Reklama

Další články

Načítám