Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jde o soukromí, je na slovo skoupá. Také druhé těhotenství Jitka Čvančarová (46) tajila tak dlouho, dokud na ní nebylo na první pohled vidět. Na Českých lvech ale budoucí dvojnásobná maminka s manželem zářili štěstím a prozradili, jak moc se na druhé dítě těší.

"Těším se moc, stejně jako Jitka, je to pro nás samozřejmě úžasná zpráva," řekl nám Petr Čadek. V kolikátém měsíci Jitka je, ovšem herečka stále prozradit nechce. "Je o nás známé, že si spoustu věcí necháváme pro sebe. Samozřejmě se rádi podělíme o radost, že jsme v očekávání, ale podrobnosti si necháme pro sebe," krčila rameny.

Pokud jde o práci, Jitka se zatím nechystá plácnout sebou na gauč a dát si nohy nahoru. "Kdo mě zná, ví, že se neumím moc válet. Takže v rámci toho, co mi dovolí těhotenství, tak jsem stále aktivní. Ještě dohrávám nějaké věci v divadle a dále pracuji v nadaci Debra pro UNICEF, kde je práce až nad hlavu. Jen natáčení jsem už odmítla," prozradila.

Bavili jsme se i o jménu pro miminko. Žádné cizokrajné to prý nebude. "Dceři jsme dali jméno Emilie Elena, tak to bude asi v podobném duchu," dodala Jitka Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám