Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je jako stvořena pro role živočišných sexy mamin, které sice mají nějaké to kilo navíc, ale v tomto případě to absolutně není na škodu.

Své publikum si totiž vnadná Jitka coby ženská krev a mlíko umí najít. Oblíbená herečka se nebojí vrhnout ani na natáčení odvážných scén. Obzvlášť, když jsou natočeny sice provokativně, ale pořád ještě decentně.

Ve druhém pokračování seriálu Jana Hřebejka Až po uši, který běží na HBO, se Čvančarová dokonce ukázala jen v tangách! A to u ní vskutku není obvyklé. Čvančarová hraje v seriálu rozvedenou matku dvou dospívajících dětí, která se zamiluje do mladší ženy (Jana Kolesárová).

Tak jako skoro každá žena v jejím věku trošku bojuje s kily navíc, a tak hned po ránu zamíří do koupelny, kde se svlékne, aby se zvážila.

A právě v této scéně se divákům ukáže v podprsence, tangách a pak i v rouše Evině (bohužel jen zezadu). Diváci si tak u televizních obrazovek přijdou na své.

Možnost vidět Jitku Čvančarovou v tangách máte i v kině. Ve filmu Přání k mání hraje kouzelnici, které rupnou šaty a před obecenstvem najednou stojí jen v podvazcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám