Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Pfauserová (28), kterou diváci znají ze seriálu Ulice nebo pohádky Řachanda, se pochlubila fešným přítelem.

Na premiéru filmu Přání k mání přišla ruku v ruce s vysokým blonďákem. Páreček působil zamilovaným dojmem a moc mu to slušelo. Oblíbená herečka dříve chodila s kolegou Alešem Bilíkem (28), což je také blonďák.

Je vidět, že Denisa svůj vkus nemění a hledá si stále stejný typ mužů. Snad jediný patrný rozdíl je, že partner, s nímž vrkala v kině, byl určitě starší než její předchozí přítel.

A co se týče filmu Přání k mání, určitě si nevybrali špatně. Tvůrci snímek popisují jako vánoční příběh o lásce, rodině a cestě ke štěstí.

Hned tři dějové linie spojuje ve filmu láska: varietní kouzelníci v podání Jitky Čvančarové (46) a Martina Myšičky mají manželskou krizi, kterou se snaží vyřešit, jejich syn Albert je zase beznadějně zamilovaný do ségry kamaráda, o rodičovskou lásku pak bojuje jinak všemi mladými obdivovaný syn na první pohled zlého hoteliéra, kterého hraje Vítězslav Jandák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám