Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman kapely Chinaski Michal Malátný teď neprožívá zrovna jednoduché období. Kapela po úspěšném halovém turné oznámila odchod čtyř členů a Malátný, který ve skupině zůstává společně s kytaristou Františkem Táborským, to od fanoušků pěkně schytal.

Klid tak Malátný našel aspoň v rodinném kruhu. Společně s manželkou a dcerami Kateřinou a Frídou zpěvák vyrazil na premiéru pohádkového rodinného filmu Přání k mání.

Michal je na svou rodinku náležitě pyšný a s holkami ochotně zapózoval. Osmiletá Kačenka navíc kráčí v tatínkových uměleckých stopách. V muzikálu Ferda Mravenec si zahrála Ploštici.

„Dcera tancuje i zpívá. Hraje na piano podle not, což já neumím. Když ji vidím u piana, jak má cit pro rytmus, melodii, má v sobě lehkost, asi to trošku geny jsou,“ chlubil se před časem Malátný.

V pohádkovém vánočním příběhu Přání k mání si zahráli například Martin Myšička, Václav Neužil a Jitka Čvančarová (46), která ztvárnila kouzelnici, a ve snímku všechny pobaví mimo jiné ve scéně, kde jí rupnou šaty a ukáže se jen v podvazcích.

Reklama

Další články

Načítám