Hlavní obsah
Článek

Jitka Čvančarová (46) je coby maminka pětileté dcerky Elenky pořád za neskutečnou šťabajznu. Svůj nefalšovaný ženský sex-appeal teď ukáže i v novém filmu Přání k mání, který brzy půjde do kin.

Ve vánočním rodinném příběhu sice vyměnila svou malou dcerku za většího desetiletého kluka, ale na půvabech jí to rozhodně neubralo a diváci se mají opravdu na co těšit.

Podle informací ze zákulisí bylo k natáčení použito až 236 různých kostýmů a hodně z nich si oblékla právě Jitka Čvančarová.

Hraje totiž kouzelnici a během převlékacího kouzla vystřídá hned několikery šaty. Film Přání k mání se odehrává v předvánočním období a ve stejném období poběží i v kinech, tvůrci i sama Jitka Čvančarová se ale snažili, aby film kromě vánoční nálady vynikal humorem a nadsázkou.

Její postava má proto ke kouzlu Vánoc zdravý nadhled: „Když máš byt až po strop narvanej kouzlama, tak už na žádný zázraky a kouzla prostě nevěříš,“ říká její krásná postava. A že to vnadné kouzelnici opravdu sekne, se přesvědčte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám