Hlavní obsah
Článek

Taneční show StarDance už zrodila celou řadu nových párů. Měsíce zkoušení i samotná soutěž udělají opravdu hodně.

Speciálně v této taneční soutěži se ale ne vždy jednalo jen o jednorázové vztahy na jednu noc. Celá řada párů spolu totiž žije dodnes, a dokonce založili rodinu.

Příkladem je herečka Jitka Čvančarová (46), která se díky StarDance seznámila se svým manželem Petrem Čadkem. Na parketu spolu sice netančili, ale Čadek v taneční show působil jako poradce. Dnes společně vychovávají dceru Elenku a na cestě je druhý potomek.

Miminko očekává také herečka Marie Doležalová (37), jež vyhrála sedmou řadu StarDance po boku Marka Zelinky. Do něj se v soutěži zamilovala až po uši a žije s ním dva a půl roku.

Výhra v soutěži přála i další herečce - Anně Polívkové (45). Ta se v průběhu šesté řady populární soutěže zamilovala do svého tanečníka Michala Kurtiše. A klape jim to i čtyři a půl roku po skončení show.

Na obláčku lásky se zatím vyhřívají i kuchař Emanuele Ridi (50) s tanečnicí Lucií Hunčárovou (38). Ta se kvůli charismatickému kuchaři loni po osmi letech rozešla s tanečníkem Janem Onderem. Na všechny zaláskované páry ze StarDance se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám