Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Oblíbená herečka Jitka Čvančarová (46) prožila nejsmutnější léto svého života! Musela se rozloučit se svou milovanou maminkou, o které mluví tak krásně, že i lidem, co ji vůbec neznali, musí být úzko a smutno!

Matka Jitky naposledy vydechla patnáctého července.

„Tolik Tě miluju, maminko moje, a tolik obdivuju! Srdečná, veselá, přátelská, hřejivá, přímá, silná, láskyplná, lidská, milující… tak krásná duše. Maminko, bojovala jsi tak dlouho, a tak statečně! Ze světla jsme vzešli, do světla se vracíme. Je to moc, moc těžké, a ještě to těžké bude. Moc mi chybíš, maminko moje, moc to bolí!“ vyznala se z lásky k milované matce Jitka.

„Držely jsme se za ruce, do Tvého posledního nadechnutí... a já na Tebe myslím s každým svým nadechnutím. Tak snad se už teď držíte za ruku zase s tátou,“ pokračuje.

O její maminku rok pečoval tým Ústavu hematologie a krevní transfúze a poté také Hematologická klinika vinohradské nemocnice. Obě lékařská zařízení se věnují vážným krevním onemocněním.

V kostelíku, kde probíhal pohřeb, prý bylo tak plno, že se téměř všichni dovnitř nevešli. „Děkuju vám kamarádi, že vás bylo tolik. Dojali jste mě,“ dodala Jitka Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám