Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Monika Leová (32) byla jednou ze známých tváří, které prodávaly v obchodě se zdravými potravinami, když šel výtěžek na nadaci Debra, jejíž patronkou je herečka Jitka Čvančarová (45). Na rozdíl od mnohých pro ni nebyla profese prodavačky novinkou.

"Tak asi vidíte, jak vypadám. Takže táta měl samozřejmě obchod, vlastně i mamka, takže jsem vyrůstala v obchodě s oblečením. Naši měli dokonce u nás v Chocni tři butiky pojmenované po nás dětech - Monika, Lenka a Čenda. Pracovala jsem tam opravdu od malinka, jezdila jsem s nimi pro zboží a pak jsem ještě prodávala brýle na poutích, a tam jsem si všechno, co jsem vydělala, mohla utratit," vyprávěla nám.

A pak rodiče poslali Moniku na vysokou ekonomickou, aby obchody vedla? "Naši zkrachovali, takže mají úplně jiné byznysy a všechno má převzít bratr. Mě poslali, ať si studuju, co chci, a všechno bude na něm," svěřila.

Vypadá to ovšem, že se statistikou, kterou letos dokončuje, asi Monika nikdy živit nebude. "Je to opravdu obor s čísly a myslím, že to asi nevyužiji. Při denní spotřebě je to dobré, že si spočítáte nákup, jestli vás někdo neobral. Ale myslím, že bych třeba jednou mohla být mluvčí statistického úřadu," má budoucnost vymyšlenou Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám