Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) si kvůli kolegyni Jitce Čvančarové (45) a nadaci Debra, jejíž je tváří, na jedno odpoledne zahrála na prodavačku. A její vztah k nakupování ani k vaření se během pár hodin rozhodně nezměnil.

"Kromě dětství, kdy jsem si na prodavačku hrála, to byla moje premiéra," přiznala herečka, která si na nakupování moc nepotrpí. "Nakupuju, pokud je to možné, přes internet. Doporučila bych to všem. Ušetřím tím hodně času a seženete tam všechno, i kvalitní zboží," řekla Super.cz. To, že si třeba potraviny nemůže osahat a prohlédnout, ji netrápí. "Já bych to stejně nepoznala. Jsem ráda, že si dokážu vybrat, co chci, a že mi to přinesou až domů," pochvaluje si.

Herečka vždy tvrdila, že není žádná velká kuchařka, tak nás zajímalo, zda se něco nezměnilo. "Ne. A ani to nemám v plánu. Nepatřím k ženám, které by si vyměňovaly recepty, zato si ráda nechám doporučit dobrou restauraci. Maximálně mě může zajímat rychlý recept," přece jen trochu v kuchyni postoupila Chýlková.

A tak jsme ji o nějaký také požádali. "Z toho, co tady dneska prodávám pro Debru, by to byly těstoviny, které se hodí do vařící vody. Když jsou hotové, tak je scedíte a dáte na ně nějaké pesto, třeba tady to dýňové. A do deseti minut můžete kvalitně jíst," radí zaměstnaným ženám, které nechtějí v kuchyni trávit půlku života.

A jaké jídlo preferuje ona sama? "Je mi to celkem jedno, jen mi v poslední době nedělá moc dobře česká kuchyně, protože je hrozně těžká a jsem po ní hrozně unavená. Když mám hlad, dám si ji, ale nemohu říct, že bych ji nějak vyhledávala. A moje nejoblíbenější jídlo? Jakékoliv, které nemusím dělat sama," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám