Hlavní obsah
Článek

Když jsme se chystali na křest knihy spisovatelky Báry Nesvadbové (49) Laskonky, kde byla jednou z kmoter herečka Jitka Čvančarová (45), byli jsme zvědaví, zda si zase oblékne své oblíbené modré šaty, v nichž už byla k vidění třikrát. Zklamala. Aspoň jsme si o nich ale popovídali.

Že byla jednou z kmoter právě Jitka, nebylo překvapivé. Zahrála si ve filmu podle jedné ze spisovatelčiných knih, navzájem se podporují ve svých aktivitách. "Bára je hlavně můj přítel. Blízký přítel, takový ten opravdový. Podporuju to, co dělá, protože ona dělá úžasné věci nejen ve své profesi. Mám k ní obdiv. A knížku jsem četla jako jedna z prvních, jenom na papíru z tiskárny v létě na skále u moře. Je hrozně milá v tom, že si ji můžete vzít někam na cestu. Ty fejetony jsou krátké, takže neztratíte nit," řekla nám Jitka.

A pak už jsme se pustili do povídání o jejích modrých šatech. "Budu je nosit stále a pořád. Chtěla jsem si je dneska vzít, ale nestihla jsem je vyzvednout v čistírně. A jsou už ušité i pro Báru a pro Pavlínu Němcovou. A protože jsou u médií oblíbené, tak v nich někam vyrazíme všechny tři. Máte se na co těšit," nebere kritiku módních policií vážně Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám