Hlavní obsah
Článek

Za jiných okolností by šlo asi o pořádné módní faux pas, které se jen tak nevidí. Dva dny za sebou měla herečka Jitka Čvančarová (46) na sobě nachlup stejné šaty, nejdříve u Zdeňka Pohlreicha, pak i na vlastní akci. Minimálně muži jí ale odpustí. Asi kvůli chladu v Pražské křižovatce, možná kvůli vzrušení z dojemného okamžiku, zkrátka nechtěně svým fandům ukázala o něco víc, než by sama toužila!

Mezi známými osobnostmi se bere podobná věc jako těžký faul, jenže Jitka to neřeší.

„Dnes je tak ošklivo, prší. Měla jsem připravené krásné oranžové šaty, a otřela jsem se o auto tak, že bych je nemohla mít na sobě. Snažila jsem se je vyčistit, to se nepovedlo a nestihla by se ani čistírna. Včerejší šaty mě tedy zachránily. Ano, jsou podruhé, ale jsem jim tak vděčná! Proto doufám, že si je výborně užijete, a navíc přece neřešíme malichernosti. Snad mě nebudete pomlouvat, že na nich mám i flek,“ řekla Super.cz Čvančarová v dobrém rozmaru.

Tu nemohlo nic rozházet, už posedmé představovala veřejnosti kalendář charitativní společnosti DEBRA, v němž jsou snímky známých osobností ve spojení s pacienty s nemocí motýlích křídel.

Jitka je ráda, že za dobu, co se osvětě věnuje, se povědomí o dost bolestivé a běžný život omezující chorobě rozšířilo. Navíc naše země i díky primářce Bučkové, jíž je kalendář věnován, patří k nejlepším na světě, co se péče o pacienty týče.

„Výtěžek jde ze sta procent pacientům. Je moc důležité o nich vědět a chovat se k nim solidárně. Pomáhá nám mnoho osobností s ryzím charakterem a velkorysostí. Spolupracovalo s námi za tu dobu osmdesát známých tváří, nikdy nikdo z nich neodmítl,“ dodala Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám