Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) po dlouhé době vyrazila do společnosti v jiné než černé barvě. Na křest knihy Zdeňka Pohlreicha (66) Lehká kuchyně oblékla modré šaty, které jí neuvěřitelně slušely a ve kterých byla i bez výstřihu zatraceně sexy.

Herečka už má plné zuby článků, které poslední roky řeší její postavu, ale o vaření se rozpovídala s chutí. Je velkou obdivovatelkou Zdeňka Pohlreicha, a proto byla nadšená, že mohla být kmotrou jeho nové knihy.

"Zdeňka doslova zbožňuji a obdivuji ho," řekla Super.cz. I když kuchařky většinou nevyužívá, tentokrát se inspirovat prý určitě nechá. "Vařím z hlavy a ráda. Musí to být rychlý, vařím, co dům dá. Podle této kuchařky určitě něco uvařím, bude to chytrý a zábavný," řekla Super.cz.

S jejím kuchařským uměním je prý i její manžel spokojen. "Můj muž říká, že to je vždycky výborný a sní to. Tak snad to neříká jen proto, že mě má rád. Dceři to občas nechutná. Vařím hodně ze zeleniny a Elenka je spíš masová. Jedla by pořád jenom řízky, tak snad je to období, které pomine," prozradila.

Zdravá strava je pro její rodinu důležitá. "Nejsem hysterka, nic nedělám to extrému, ale samozřejmě přemýšlím nad tím, co jíme, a hlavně, co jí Elenka. Je to, myslím, zdravý chytrý přístup. Je zásadní, co strkáme do těla, čím ho tankujeme. Občas samozřejmě sklouzne k čokoládě, ale cukrem se jinak doma neživíme," dodala.

Reklama

Další články

Načítám