Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zábavná show Tvoje tvář má známý hlas se po úspěchu u publika brzy dočkala druhé řady, ale počet napodobovaných hudebních ikon není nekonečný. Diváci tak měli možnost posoudit, zda se do Beyoncé (35) lépe převtělila Hana Holišová (43), či Marta Jandová (49).

Zpěvačka, která nedávno triumfovala na udílení MTV Music Video Awards, byla pro obě soutěžící velkou výzvou. Beyoncé totiž není známá jen svými hity, ale k jejím vystoupením patří také náročné taneční choreografie a sexy kostýmy, v nichž vytváří erotické dusno.

V první řadě se nelehkého úkolu zhostila Hana Holišová, která zazpívala píseň Single Ladies (Put a Ring on It) v sexy body a předvedla provokativní gesta přímo na stole, za nímž seděla porota. Celková vítězka premiérové řady Tváře sice odvedla skvělou práci, ale toho večera nejvíce bodů posbíral Petr Rychlý (58) jako Louis Armstrong. Hanka překvapivě skončila až na pátém místě.

Marta Jandová měla u poroty, v níž Jitku Čvančarovou (46) nahradila Iva Pazderková (44), větší úspěch a jako Beyoncé minulý týden zvítězila. Slavná rockerka sice vzhledem ke svým parametrům oblékla podstatně méně dráždivý kostým než Holišová, ale její ztvárnění písně Crazy In Love bylo podle hodnocení tím nejlepším, co ve druhém kole druhé řady Tváře zaznělo. Která česká verze Beyoncé se vám líbila více?

Která zpěvačka byla jako Beyoncé lepší?
Hana Holišová
76,3 %
Marta Jandová
16,4 %
Ani jedna z nich se originálu nevyrovná
7,3 %
Celkem hlasovalo 53714 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám