Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sourozenci Jiří a Lukáš Langmajerovi dostali konečně příležitost poměřit před kamerou svůj herecký talent. Ve výsledku to ovšem dopadlo tak, že soupeřili v tom, kdo má větší výdrž při pití alkoholu.

Lukáše Langmajera (35) už diváci znají jako Machra, ale jeho o 14 let starší bratr Jiří se ve Vinařích objeví poprvé. Jako Námořník má zálusk na svou dávnou lásku Jitku Čvančarovou (46), s níž má dceru Kláru. Seriálová hospodská Hamplová ovšem o přízeň věčného alkoholika nestojí.

Na Jiřím Langmajerovi (57) se tak vyřádily maskérky i kostymérky, že byly v šoku i jeho vlastní dcery. „Když jsem jim poslal fotku, tak mi napsaly: „To je úplný peklo!“ Nevěřily vlastním očím, že jsem něčeho takového vůbec schopný,“ tvrdí herec, který si nemůže vynachválit dlouhé vlasy a žiletku na krku.

Ve Vinařích si jako Námořník vždy najde důvod k opíjení, přestože navzdory názvu seriálu je to pivař. Pár lahví padlo i během natáčení alkoholového dýchánku, jehož se kromě obou Langmajerů zúčastnil i další seriálový pobuda Pavel Šimčík.

Reklama

Další články

Načítám