Hlavní obsah
Článek

O tom, že herečka Jitka Čvančarová (46) disponuje opravdu mocnými ženskými zbraněmi, nepochybují už ani režiséři, kteří její ženské přednosti s gustem využívají i na televizních obrazovkách.

A nemusí se přitom jednat o žádné laciné svlékací scény. V seriálu České televize Doktor Martin hraje Čvančarová učitelku Lídu Klasnovou z podhorského městečka v Beskydech. Ani učitelka z vesnice však nemusí působit jako nenápadná šedá myška.

V jedné z nevinných scén je vnadná herečka v noci probuzena ze spaní naléhavým telefonátem. A nejedno divácké oko je obohaceno o pohled na herečku v nočním úboru, pod nímž se jí na obrovských ňadrech rýsují bradavky.

Zdánlivě nenápadná scéna tak nepostrádá určitý nádech lechtivosti, který byste v tomto seriálu možná vůbec nečekali. O další zajímavé dějové linky přitom nebude v dalších dílech nouze. Ten, kdo si Jitku Čvančarovou neumí představit v milostném opojení s Miroslavem Donutilem (73) alias doktorem Martinem, bude v dalších dílech zajisté velmi překvapen, byť určité náznaky mohl vidět už v posledním díle.

Reklama

Další články

Načítám