Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To ale byla párty! Na jednom z VIP večírků v rámci filmového festivalu v Karlových Varech, na nějž vůbec neměli přístup novináři a přítomná ochranka celebritám zajišťovala soukromí tím, že drsně hlídala, aby je nikdo u paření nefotil, to pořádně roztočili třeba Tatiana Vilhelmová (45) s Vojtěchem Dykem (38), Jiří Macháček nebo Petr Čadek s Jitkou Čvančarovou (46). Super.cz získal snímky, jež prý bylo obzvlášť obtížné pořídit. Mrkněte sami, jak to vypadá, když české hvězdičky řádí!

„Už jsem byl na hodně párty a nikdy nikde to nebylo ohledně focení tak přísné. Opravdu si dávali hodně záležet na tom, aby nic z párty neuniklo na veřejnost,“ prozradil Super.cz dodavatel fotek s tím, že nejvíce společensky unaveně na něj působila Jitka Čvančarová. Ta si do Varů odskočila na pár dnů i s manželem Petrem Čadkem, a protože s sebou neměli dcerku, mohli si vyhodit z kopýtka. „Jak bych to řekl slušně: Jitka byla pod parou. Nebo spíš na šrot. Ale strašně roztomilá a příjemná. Vůbec nedělala binec, jenom se neskutečně bavila. Hodně se objímala s Jirkou Macháčkem, ale bylo to ve vší počestnosti, však tam s ní také byl manžel,“ tvrdí svědek VIP pařby.

Ani Tatiana Vilhelmová, která se ve Varech s Dykem chová jak zamilovaná puberťačka, nezůstávala pozadu. „Tancovala na baru, pak ale uklouzla a spadla na zem. Vypadalo to dost hnusně. Naštěstí se jí nic vážného nestalo. Evidentně taky ale celý večer nepila jen minerálku,“ dozvěděli jsme se. A to prý nebylo zdaleka všechno, náš práskač ale dopadl stejně jako mnoho přítomných hvězdiček a zbytek noci si už nepamatuje. To asi v karlovarských alejích musel být druhý den ráno pěkný nepořádek!

Reklama

Další články

Načítám