Hlavní obsah
Článek

Co říkají známé české dámy na charizma a sexappeal americké hvězdy Richarda Gera? Moderátorka Kateřina Kristelová už má číslo jeho pokoje, Berenika Kohoutová by v tom svém pokoji raději viděla Jiřího Bartošku.

"Je milej, má charizma, drží si glanc i po letech. Ale já bych snesla chlapa, který by vypadal jako Jirka Bartoška," řekla Super.cz Berenika.

Naopak nadšené z Richarda Gera jsou Kateřina Kristelová (44), Jitka Čvančarová (46), Eliška Kaplicky nebo Andrea Verešová (43), která kvůli němu dokonce zrušila práci v zahraničí.

"Charizma nejen na obrazovce, trochu mě i dojal svou řečí, velký sympaťák," řekla nám Jitka Čvančarová. "Je to neskutečně úžasnej sexy chlap," doplnila ji Eliška Kaplicky.

"Moc jsem se na něj těšila. I on byl jeden z důvodů, proč jsme se nakonec rozhodli, že se festivalu zúčastníme a odložila jsem i zajímavou pracovní nabídku. Možná budu mít příležitost si s ním popovídat. Moc si ho vážím, je to ikona, osobnost. Má velké charizma a je to šarmantní muž," říká Verešová.

Nejvíc plusových bodů ale získala Kateřina Kristelová (44). "Jsem tady asi jediná, kdo si pamatuje, jak se jmenovala jeho legendární role v Pretty Woman. Byl to Edward Lewis. Možná ho tím na nějakém mejdanu odzbrojím, když jsem jediná. Už vím i číslo jeho pokoje, nesl si kartičku, když šel kolem mě. I pro moji mámu je to velký idol, já jsem z něj nadšená. Otázkou je, zda by on chtěl Češku s dítětem," dodala se smíchem Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám