Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je jednou z nejspokojenějších maminek, jaké jsme kdy viděli. Celá září, je zase krásně štíhlá a užívá si dceru Elenku. Té je sedm měsíců a Jitka ji pořád kojí. "Chci to vydržet ještě nějakou dobu, ale už ji musíme dokrmovat," svěřila Super.cz herečka.

Jitka se pozvolna vrací k práci. Kromě muzikálu Bídníci, v němž začala hrát už koncem jara, si přibrala další muzikál Čarodějky z Eastwicku. "Hraju koktavou, brýlatou Sukie a máme hostovat v Hudebním divadle Karlín. K tomu mám ještě pár divadelních představení, těším se na ta s Bolkem Polívkou i na ostatní. Ale dohromady budu večer pryč tak šest dní v měsíci," vypočítala Jitka, která se objevila ve smíchovském obchodním centru na VIP otevření nového obchodu.

Už má za sebou i první natáčení pro televizi. "Jednalo se o deset dní pro pokračování cyklu Soukromé pasti. Po malé se mi tak stýskalo, že mi ji musel manžel vozit na natáčení. A nejen kvůli kojení," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám