Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) ukázala svoji dvouměsíční dceru Elenku. Neskutečně roztomilou holčičku přijela s manželem Petrem Čadkem předvést přátelům na otevření nového beauty centra. Olga Menzelová (46) s manžem Jiřím Menzelem (†82) nebo Lejla Abbasová (44) nemohli z rozkošné Elenky v modrém čepečku spustit oči.

Není divu, že se Čvančarové s Čadkem nechce do práce a chtějí být neustále s ní. Žádnou chůvu zatím nemají. "Nebudu to s prací moc přehánět. Vůbec se mi od Elenky nechce. Ani mně ani manželovi se nám vůbec nechce pracovat. Potřebovali bychom sponzora na šťastnou rodinu. Ona je tak úžasná, že chceme být pořád s ní," řekla Super.cz Čvančarová.

"Je to největší zázrak. Můžu na ní koukat 24 hodin denně," říká nadšená herečka, která se vrací do původní formy. V těhotenství přibrala třicet kilogramů a ještě jí zůstalo osm. "Cítím se dobře, vůbec to neřeším," dodala Jitka.

Reklama

Další články

Načítám