Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se začínajícím podzimem se ještě nechtěla smířit. Jitka Boho (32) zabalila kufry a vyrazila k moři. S dcerou Rosálkou si užívá dovolenou v Turecku, kde ještě stále vládne letní počasí a je na plavky.

V těch tráví modelka a zpěvačka dny u moře a bazénu. A nutno říct, že přestože tahle sexy brunetka bodovala v soutěži krásy v roce 2010, kdy se stala vítězkou České Miss, na podobnou soutěž by si s přehledem mohla troufnout i dnes.

Jitka si udržuje stále štíhlou figuru, a to mimo jiné i pravidelným cvičením, které nezanedbává ani na dovolené. Nutno říct, že s takovou kráskou by chtěl dovolenou trávit snad každý. Po rozvodu a rozchodu už je prý Jitka připravená na další lásku.

„Rozhodně bych ráda poznala muže na celý život. Možná to je tím, že jsem znamením štír. My klademe rodinu v životě na první místo. Chybí mi, že se nemám o koho opřít,“ řekla nedávno Super.cz modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám