Hlavní obsah
Článek

S otcem své dcery Rosalie Lukášem Boho je Jitka Boho (32) už rozvedená. Nedávno zpěvačka, modelka a moderátorka oznámila rozchod s režisérem Matějem Liškou. Na lásku nejkrásnější Češka roku 2010 nerezignovala.

„Jsem volná a svobodná a asi si to i užívám. Je to pro mě takový čas na rozmyšlenou,“ rozpovídala se o vztahu Jitka a dále uvedla, že by v současném stavu ale nepotřebovala být příliš dlouho.

„Rozhodně bych ráda poznala muže na celý život. Možná to je tím, že jsem znamením štír. My klademe rodinu v životě na první místo. Chybí mi, že se nemám o koho opřít.“

Dítě je pro Boho na prvním místě. „Rozhodně bych nebyla tou maminkou, která nové tatínky představuje dítěti každý měsíc,“ říká kráska, která by si po svém boku dovedla představit muže, který už má také děti. „Rozhodně by mi nevadil muž s dítětem. Naopak je to fajn, protože ví, co to je rodičovská láska.“

Seznamování je pro modelku ale někdy složité. „Myslím si, že se mě chlapi bojí oslovit. Já to ale raději nechám plynout, nebudu na nic tlačit a nechám se překvapit tím, koho mi osud přivede do cesty,“ dodává na toto téma Jitka Boho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám