Hlavní obsah
Článek

Čtvrtá epizoda pořadu Tvoje tvář má známý hlas se ponese v duchu duetů. Na jevišti předvedou velkou show nejen porotci Eva Burešová a Marek Lambora. Diváky zcela jistě zvedne z gauče vystoupení v podání Ivy Pazderkové (44) a Jitky Boho (32).

Ty se promění v hvězdy Shakiru a Rihannu. Na jevišti pak předvedou své pěvecké a taneční dovednosti s jejich společným hitem Can't Remember to Forget You. Obě účinkující show si vzájemnou spolupráci velmi pochvalovaly.

„S Ivou jsem si moc sedla, můžu prozradit, že jsem hodně přes znamení zvěrokruhu. Iva je Ryba a já Štír, jde tedy o vodní znamení, takže to jde dohromady. Je mnohem lepší být na pódiu s někým, mám pak pocit, že se stres tak nějak rozloží,“ říká Jitka Boho a na její osobu nešetřila chválou ani její kolegyně.

„Jitka je naprosto talentovaná, krásná a inteligentní, zkrátka skvělá osoba. V tomto čísle jsem musela hodně vyjít z komfortní zóny. Kdykoliv mám nějaké sexy číslo, tak mám co dělat, abych se sama sobě nesmála,“ svěřila se Iva Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám