Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád se prý cítí na osmnáct, ale už oslavila devětadvacáté narozeniny. Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) je samozřejmě neslavila ve velkém stylu, ale komorně doma s novým partnerem Matějem Liškou a jejich dětmi, které mají z předchozích vztahů.

Jídlo pocházelo z dovážky z italské restaurace, pil se dětský nealkoholický sekt, aby si mohli přiťuknout opravdu všichni. Jedla se pizza, těstoviny a saláty a Jitka dostala od přítele nejen krásnou kytici, ale také vlněné ponožky, ke kterým poznamenala, že už se škrábe, aniž by si je vyzkoušela.

Jitka na sociální síti nejen narozeninovou oslavu fotograficky zdokumentovala, ale také poděkovala svým rodičům a trochu zabilancovala.

"Děkuji, že jsem, že žiju, dýchám, že mám úžasnou dceru, že tvořím, že jsem zdravá a má rodina taky. To je pro mě ten největší dar. Možnost se každý den probudit a něco se naučit, něco vytvořit, změnit, posouvat se. Děkuji, že můžu. PS: Příští rok to bude zajímavější," napsala bývalá Česká Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám