Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tradiční dovolenou většiny Čechů u moře, nebo na horách vyměnila letos o prázdninách Jitka Boho (32) za práci na svém domku za Prahou. Nijak toho ale nelituje.

„Máme nový baráček a v létě hodně pracujeme na zahradě. Strávili jsme tam mnoho hodin a myslím si, že se to projevilo. Letos v létě jsme si prostě řekli, že je strávíme na zlatých píscích a na maltě, aniž bychom překročili hranice. Prostě jsme makali a nelituju toho. I když to bylo náročné, jsem za to moc ráda,” říká Jitka, která je hrdá na to, že s partnerem zvládnou svépomocí spoustu činností.

Jitka vybavování domova miluje a pořizování různých drobnůstek do domácnosti je její oblíbenou aktivitou. „Dětský pokojíček jsem původně chtěla vymalovat v jemných barvách, šedá, béžová a pak nějaká tapeta. Nakonec jsme ale usoudili, že by to byl pokoj vlastně spíš pro nás, ale děti barvy milují. Takže pokojíček má Rosálka růžovo - lososový. Má zde samozřejmě indiánské tee-pee, obrázky s indiánskou tématikou, spousty krásných hraček a samozřejmě svou postýlku, ve které však zatím spí jen odpoledne,“ popisuje Jitka dětský pokoj svojí dcerky Rosálie (2).

O vybrané fotky svého domu se s námi zpěvačka podělila a můžete si je prohlédnout v naší galerii.

Držitelka titulu Česká Miss 2010 si ale uvědomuje, že mnoho dětí nemá to štěstí mít útulný domov, protože z důvodu složité situace musí se svými maminkami dočasně pobývat v azylových domech, kam se musely uchýlit v rychlosti a bez jakýchkoli svých věcí. Z toho důvodu se už podruhé stala ambasadorkou projektu na jejich podporu, do kterého se může zapojit každý. Stačí si koupit vybraný výrobek jedné konkrétní značky a jedno procento z ceny každého zakoupeného produktu půjde na vylepšení prostředí v azylových domech a na vzdělávací aktivity dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám