Hlavní obsah
Článek

Po účasti v talentové soutěži Tvoje tvář má známý hlas se Jitka Boho (32) z očí veřejnosti na chvíli vytratila a stala se opět maminkou na plný úvazek. Nedávno se ale opět objevila na scéně, a to dokonce s dcerou Rosalkou. Zpěvačka s ní přišla slavit Velikonoce do Hard Rock Cafe. Právě toto místo zasvěcené hudbě je pro rockerku osudové, před lety se zde totiž seznámila se svým manželem, bubeníkem Lukášem Boho.

Na dopolední akci bylo pro děti připraveno spousta her a zábavy, Rosalka si však nejvíce užila tancování na pódiu. Byla tam jako doma a líbilo se jí tam snad víc než v připraveném dětském koutku. Protančila tam skoro celé dopoledne nejen s ostatními dětmi, ale i sama. Na první pohled je zřejmé, že zdědila umělecké vlohy po rodičích.

Jitka prozradila, že se s rodinou na Velikonoce těší. Stráví je doma za Prahou a chystají se společně obarvit tradiční velikonoční vajíčka. Jitka se smíchem dodala, že od manžela vyžaduje i tradiční pomlázku. „Já i Rosalka chceme dostat pomlázkou, abychom neuschly,” říká kráska, která v roce 2010 ještě pod svým dívčím jménem Válková zvítězila v soutěži Česká Miss.

Jako správné parádnice se Jitka s Rosalkou před odchodem zastavily i místním obchodě a vybíraly něco pěkného na sebe, však pořízení nějaké novinky do šatníku je vlastně také velmi oblíbená velikonoční tradice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám