Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po Haně Holišové (43), Janu Cinovi (36) a Tatianě Vilhelmové (45) se v sobotu večer rozhodne o čtvrtém vítězi televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Než se tak stane, připomeňte si to nejlepší, co bylo v uplynulých týdnech k vidění na televizní obrazovce.

Finále Tváře mohlo být ryze ženské. Nakonec se do něj ale protlačil Jan Kopečný, kvůli němuž se se soutěží musela rozloučit Leona Machálková (56). Muzikálový zpěvák ale bude mít velmi silnou konkurenci. Berenika Kohoutová (33), Aneta Krejčíková (32) i Jitka Boho (32) nejednou předvedly své úžasné převtělovací schopnosti.

Porota si nejvíce oblíbila Bereniku, která jako jediná zvítězila třikrát. Jitka šek pro nadaci dle vlastního výběru předala dvakrát a všichni ostatní soutěžící stanuli na vrcholu jednou.

V galerii najdete osm účastníků čtvrté řady Tváře ztvárňujících jiné interprety tak dokonale, že jsou jen těžko identifikovatelní. Nejde vždy o jejich vítězná vystoupení, ale ta, při nichž maskéři odvedli nejlepší práci. Poznáte, kdo ztvárnil Jennifer Hudson, Monsterrat Caballé, Johnnyho Cashe či Stevena Tylera z Aerosmith?

Jaká proměna byla ve čtvrté řadě Tváře nejpovedenější?
Leona Machálková jako Queen Latifah
4 %
Jitka Boho jako Montserrat Caballé
19,3 %
Aneta Krejčíková jako Steven Tyler z Aerosmith
59,4 %
Jan Maxián jako James Arthur
1,7 %
Tomáš Matonoha jako Johnny Cash
2,8 %
Jan Kopečný jako Gerard Way z kapely My Chemical Romance
4,1 %
Berenika Kohoutová jako Jennifer Hudson
3,5 %
Dalibor Gondík jako Frank Sinatra
5,2 %
Celkem hlasovalo 926 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám