Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Čtvrtá řada převtělovací show Tvoje tvář má známý hlas nakonec nebude mít dámské finále. Leonu Machálkovou (56) o postup připravil Jan Kopečný. Většina publika toto rozhodnutí přivítala s nadšením.

O vítězství se muzikálový zpěvák utká dle očekávání s Berenikou Kohoutovou (33), Anetou Krejčíkovou (32) a Jitkou Boho (32). Poslední z nich je překvapením soutěže, protože Českou Miss z roku 2010 znal jako zpěvačku málokdo. Zato Leona to v diskuzích na Facebooku pořádně schytala. Diváci nemohli přehlédnout s jakou nelibostí sleduje výsledky hlasování. Z jejího výrazu bylo zřejmé, že ostatním moc nepřeje. Kdyby mohla pět bonusových bodů dát sobě, pravděpodobně by to udělala.

Tři finálová místa byla zřejmá už po několika kolech Tváře. Do poslední chvíle se rozhodovalo, zda zbývající z nich obsadí Machálková, či Kopečný. Leona sice s písní od kapely Tokio Hotel předvedla jedno ze svých nejlepších vystoupení, mezi finálovou čtyřku však nakonec nepostoupila.

„Konečně řada, kde si to všichni zaslouží! Bála jsem se, že protlačí Leonu,“ oddechla si jedna z divaček na oficiálním facebookovém profilu Tváře. A nebyla jediná. „Všichni se moc snažili napodobit daného interpreta. Jediný, kdo skoro pořád zpíval svým hlasem, byla Machálková. Nikdy se pořádně nesnažila. Na to, že je to „paní zpěvačka“, nic moc,“ přihodila další členka lidového soudu.

Leona zkrátka divačky neoslovila. „Za celých jedenáct dílů ji moc nemaskovali. Pořád to byl její obličej. A zpěv, o tom ani nemluvím. Čekala bych, když je to profesionální zpěvačka, že ukáže nějaký výkon,“ schytala to hvězda české muzikálové scény.

Podle jiných názorů je průběh soutěže předem daný a s Machálkovou se do finále nepočítalo: „Tlačenka jak vyšitá. S tou Leonou už jste trapní. Byla výborná a zasloužila si jít do finále.“ Diváci ovšem o průběhu Tváře nerozhodují. Pořad mohou jen sledovat a následně se vztekat na internetu. Soutěžící hodnotí porota, která s body kouzlí ke všeobecné spokojenosti. Každý z osmi účastníků se tak alespoň jednou dočkal vítězství, aby své účasti nelitoval.

Bude vám Leona Machálková ve finále Tváře chybět?
Ano, postup si zasloužila
7,4 %
Ne, zklamala mě
32,2 %
Tvář vůbec nesleduji
60,4 %
Celkem hlasovalo 7951 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám