Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zábavná show Tvoje tvář má známý hlas je mezi diváky nesmírně populární, a tak není divu, že v televizi běží už čtvrtá řada.

Počet napodobovaných hudebních ikon samozřejmě není nafukovací, a tak je jasné, že se některé proměny opakují. Oblíbená je zejména popová diva Beyoncé, kterou v průběhu všech řad napodobovaly hned čtyři naše zpěvačky.

Každá z nich sice interpretovala jinou píseň a skotačila na jevišti v odlišném převleku, ale diváci se i tak královsky bavili.

V první řadě Tváře se jako Beyoncé předvedla pozdější vítězka celé show Hana Holišová (43), která zazpívala píseň Single Ladies (Put a Ring on It). Holišová byla sice velmi zábavná, ale nakonec se svým vystoupením skončila až na pátém místě.

To Martě Jandové (50) Beyoncé ve druhé řadě Tváře nadmíru sedla. Rockerka se s vervou sobě vlastní pustila do písně Crazy In Love a s přehledem zvítězila. A to měla mnohem méně odvážnější kostým než Holišová.

Temperamentní Beyoncé přinesla štěstí i modelce a zpěvačce Jitce Boho (32), jež s písní Listen vyhrála hned první kolo čtvrté série. Ve fialové róbě s obrovským výstřihem jí to neskutečně seklo, a navíc výborně zpívala.

Nesmíme zapomenout ani na Markétu Konvičkovou (29) z třetí řady, která to rozjela na píseň Love On Top, za což si zasloužila třetí nejlepší hodnocení. Hlasujte v anketě pod článkem, která proměna v Beyoncé se vám u českých zpěvaček líbila nejvíc.

Která zpěvačka se vám jako Beyoncé líbila nejvíc?
Hana Holišová
81,5 %
Marta Jandová
6,7 %
Markéta Konvičková
7,9 %
Jitka Boho
3,9 %
Celkem hlasovalo 1589 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám