Hlavní obsah
Článek

Modelka Jitka Boho (32) bude jednou z hvězd další série veleúspěšné novácké show Tvoje tvář má známý hlas. "Pořád píšou, co tam ta modelka dělá, vždyť modelky nic neumí. Tak uvidíme," řekla Super.cz s úsměvem Jitka.

"Sami mi zavolali, pak jsem byla na castingu. Měla jsem hroznou trému, ale dala jsem to. Byla jsem hrozně nervózní a překvapená, když mi zavolali, že to klaplo. Jsem natěšená, je to velká výzva. Těším se na tu atmosféru, že to bude takové rodinné," míní sexy Boho.

Nejdřív ale muselo přijít schválení od rodiny. Bude velmi často bez dcery Rozárky, kterou bude hlídat manžel nebo babičky. "Je to skoro každý den, často je to celodenní. Věděla jsem, že se musím domluvit s rodinou, jestli to zvládneme, zda bude hlídání, jestli babička pomůže. Když řekli, že ano, tak jsem na to kývla. Ve volných chvílích budu samozřejmě s malou," vysvětluje.

Nejvíc se bojí tance. "S tancem je to na štíru. Necítím se v tom dobře. Něco se alespoň naučím, bude to výzva, propojit zpěv a tanec. Budu muset hodně trénovat. Myslím si, že mě čekají největší proměny do černochů, různých kostýmů, těším se, že ze mě bude někdo jiný," dodala Boho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám