Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se dosud žádné české krásce nepodařilo. Misska a zpěvačka Jitka Boho (32) (rozená Válková), byla v americkém bulváru označena za jednu z bývalých přítelkyň Brada Pitta (60)! Že by se někdejší české královně krásy v minulosti podařilo dostat do postele jednoho z nejžádanějších mužů světa? Realita je poněkud jinde...

Americký web Ranker se pokusil zmapovat všechny ženy, které měly mít románek či vztah se slavným hercem, a vedle Jennifer Aniston (55) či Gwyneth Paltrow (51) mezi ně zařadil právě i Češku Jitku Boho. Vtip je v tom, že v současnosti čtyřiadvacetiletá zpěvačka měla mít podle zmíněného webu poměr s Pittem v roce 1993, kdy jí byly teprve dva roky. A to by byl teprve skandál!

Americký bulvár si někdejší Českou Miss zřejmě spletl s herečkou Jitkou Pohlodek, jež měla podle jiných serverů mít románek s Pittem taktéž roku 1993. A i když mají tyto dámy stejné křestní jméno, jak se redaktorům povedlo z příjmení "Pohlodek" vykouzlit "Válkovou", zůstává záhadou.

Samotná Jitka se vtipnému zařazení mezi Bradovy milenky zasmála. „V té době jsem ještě stavěla bábovičky na pískovišti,“ napsala na sociální síti misska, která se tak přes noc stala někdejší Pittovou milenkou.

Reklama

Další články

Načítám