Hlavní obsah
Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) má půl roku po porodu zpět tělo, které měla v době, kdy vyhrála Českou Miss. "Moc jsem toho během těhotenství nenabrala, kila šla docela dolů sama," řekla Super.cz Jitka v pražském Top Hotelu, kde zpívala ve velmi sexy outfitu.

Oblékla si velmi krátké šortečky, které ukázaly, v jak skvělé formě je. Jitka je maminkou půroční dcery Rozárky. Pracuje už na plný úvazek. "Ani jsem si žádnou mateřskou dovolenou nedávala, dodržela jsem šestinedělí, ale už koncem ledna jsem práci měla. Nijak neodpočívám," upřesňuje Boho.

Za sebou už má pár přehlídek, nejvíce se ale věnuje zpěvu. "Malá je hodná, je bezproblémová, tak může hlídat manžel a já si na pár hodin můžu odskočit," říká modelka a zpěvačka.

Boho stále kojí, tak je to ale někdy náročnější. "Odstříkávám mléko, zrovna zítra jedu pracovně na celý den do Olomouce, tak to manžel musí mít vše připravené. Je zlatý, má práci, kterou si může nastavit, tak se vždycky dohodneme. A když by nemohl, tak ještě máme babičky," uzavřela..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám