Hlavní obsah
Článek

Za rok na stejném místě jsme se sešli s Jitkou Boho (32). Před rokem dorazila na kosmetický veletrh s osmiměsíčním těhotenským bříškem, dnes už má všechna kila, která nabrala, dole. "Letí to, malá už je na světě, tatínek ji doma pečlivě hlídá, tak tady můžu zase být," řekla nám Jitka.

Před porodem Jitka pracovala skoro do 9. měsíce a mateřskou dovolenou si nevybírá ani nyní. "Jsem OSVČ, takže je to úplně jedno. Pracovala jsem už v lednu, mám tak tři, čtyři akce do měsíce a snažím se fungovat. Takové tempo mi vyhovuje, protože se můžu zároveň poctivě starat o malou. A když mám akci, hlídá manžel," vysvětlila.

"Ze sedmdesáti procent se věnuji zpívání, zbytek je modeling, tedy nějaké přehlídky. A občas se to překrývá, že zazpívám a pak něco předvedu," doplnila Jitka, která stále ještě kojí. "Snad ještě dlouho budu. Mám odstříkávačku, ale většinou to zvládnu být do tří hodin zase s dcerou, to tak akorát vydrží. Navíc už jsme začali s příkrmy, takže v poledne přichází na řadu lžička," dodala.

Jitka po porodu velmi rychle zhubla nejen díky kojení. "Jsem strašně na úklid, nevydržím být v klidu, když nejsem s malou, tak lítám s hadrem," smála se. "Ale samozřejmě se o sebe starám, nejsem jenom s tím hadrem, snažím se být upravená. Ale na prvním místě je pro mne malá," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám