Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Boho (32), která se před svatbou jmenovala Válková, vyrazila mezi lidi a ukázala, že si po porodu dokázala udržet parádní postavu! Na zahájení Neviditelné výstavy dorazila s manželem Lukášem i dcerou Rosalií a všichni pánové na ní mohli oči nechat!

„Jednalo se o páté výročí tohoto krásného projektu, kde si každý může na vlastní kůži vyzkoušet alespoň na hodinu, jaké je pohybovat se v naprosté tmě po bytě, ulici, lese a podobně. Zpívala jsem tu autorské písničky z mé připravované desky za doprovodu manžela a také kluků z Neviditelné výstavy,“ řekla Super.cz skvěle naladěná Jitka.

Na vernisáži se konala také malá módní přehlídka, kde hlavními modelkami a modely byli právě nevidomí, ale Jitka se jí také zúčastnila.

„Rosalka byla celou dobu s námi v kočárku a krásně to zvládla, víceméně to prospala. Je na můj hlas dost zvyklá, protože ji bereme i do našeho domácího studia, kde s ní zpíváme a hrajeme jí,“ dodala do dcery i manžela zaláskovaná Jitka, která si prý mateřství užívá, jak to jen jde. Považuje ho za nejkrásnější období svého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám