Hlavní obsah
Článek

Když jsme se účastnili křtu knihy o osudu finalistky České Miss Veroniky Kašákové, součástí bylo i hudební vystoupení. Ale když se na pódiu objevilo děvče v klobouku, dioptrických brýlích a kostkované košili místo minišatů, nebyli jsme si vůbec jistí, koho to tam vidíme. Zpívat přece měla Jitka Válková (32).

"Docela mě baví, že jsem takhle inkognito. Většinou nosím čočky, ale dneska jsem zvolila dioptrické brýle. Ale jestli se vám to nezdá, tak to příště zlepším. Ale nakonec jste mne stejně poznali," řekla nám zpěvačka, z níž se pod maskováním opravdu vyklubala Jitka.

Zajímalo nás, zda takhle chodí Jitka běžně, když zrovna nenavštěvuje společenské akce, kde ji obvykle známe v sexy modelech a výrazně nalíčenou. "Tak v podpatcích určitě ne, protože jsou nepohodlné, to mám radši kanady, a ani takhle krátké šaty bych si nevzala," svěřila Jitka.

Ta je už skoro půl roku znovu zamilovaná, s jejím novým přítelem, bubeníkem jménem Lukáš Boho, jenž hraje s Markem Ztraceným (39), se ještě nikde neobjevila. "Chodíme normálně nakupovat, ven na procházky, média si k tomu nevoláme a myslím, že to bude ještě dlouho trvat," míní Jitka, která minulého partnera, modela Adama Klavíka, ukázala médiím velmi brzy, vztah jim nevyšel, a tak tomu chce teď předejít.

Reklama

Další články

Načítám