Hlavní obsah
Článek

V sobotu proběhl první velký ples letošní sezóny, Ples jako Brno. A známé krásky před ním samozřejmě sháněly šaty, jimiž by co nejvíc upoutaly. Jak to v moravské metropoli dopadlo, můžete vidět v naší fotogalerii.

Nás každopádně nejvíce zaujala bývalá Miss České republiky, nyní moderátorka pořadu Sama doma, Lucie Křížková (39). Jindy působí až nemastně, neslaně, tentokrát ji ale stylista Lukáš Macháček oblékl tak, že si jí nešlo nevšimnout. Což o to, že na sobě měla šperky Chopard za 1,6 miliónu korun, zajímavé bylo spíš to, co na sobě neměla. A to bylo spodní prádlo. V šatech od návrhářky Dominiky Jankovičové, není to shoda jmen, ale opravdu jde o sestru dávného finalisty SuperStar, jí byl totiž vidět celý zadeček. "Měla šňůrková tanga," ujistil nás ale Lukáš.

Puristickou róbu s kovovým efektem od Beaty Rajské, která dala vyniknout spíše materiálu než křivkám, se rozhodla obléknout Gabriela Kratochvílová (34). Pro rudý model od návrhářky Marie Zelené, který nedisponoval obřím dekoltem, se nadchla také Jana Doležalová (42). Stejná návrhářka, i když do šatů úplně jiného stylu, oblékla i reportérku Lenku Špillarovou.

Většina dalších dam se rozhodla ukázat spíš horní část těla. Obřími výstřihy se to v Brně jen hemžilo. Dost podobné modely oblékly Jitka Kocurová (45) a Marcela Březinová (63), které splnily dress code jako chytré horákyně, a v transparentních materiálech předvedly nožky, zatímco poprsí upnuly do těsných korzetů. Marcela se v modelu, o němž prozradila, že je z půjčovny, roztančila s mladíčkem, jenž by mohl být jejím synem.

Šaty z půjčovny měla i Jitka Válková (32), která musela držet dietu, aby se do nich po Vánocích vešla. Dekolt ale měly také velmi výrazný, ostatně stejně jako modely herečky Barbory Mottlové (37) nebo Terezy Fajksové.

Nechyběli ani známí muži a právě jeden z nich by zasloužil oprávněnou kritiku. Syn Felixe Slováčka si mohl na tak velkou společenskou událost od táty aspoň půjčit motýlka.

Reklama

Další články

Načítám