Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer se uskutečnilo světové finále Miss & Mister Deaf World and Europe 2014. Volbu královny krásy neslyšících, kterou vyhrála Lýdia Svobodová ze Slovenska, si nenechala ujít celá řada celebrit áčkové, béčkové i té nejnižší kategorie označené písmenky na konci abecedy.

Pomyslný plný počet bodů na akci získala asi jen moderátorka večera Lenka Vacvalová (34), která, přestože je rusovláska, zariskovala v rudých šatech, a vyplatilo se. V dobrém světle se zde ze začátku ukázala Jitka Válková (32), která se tentokrát vzdala svých oblíbených pestrých barev a vsadila na nesmrtelnou černobílou kombinaci.

Když se ale Česká Miss 2010 po svém příchodu převlékla z kalhotového kompletu do černého topu s bílou sukní a přidal se k ní její partner Adam Klavík v bílém převleku á la švihák lázeňský, působila dvojice jako z reklamy na výrobky od Matella.

Kapitolou samou o sobě je zpěvačka Hana Pekhartová. Kolegyně Sámera Issy (38) pro tento večer oblékla model, který je kombinací maškarního kostýmu mořské panny a obsluhy maringotky.

V některých případech bychom snad kreace raději ani neviděli, ostatně posuďte sami v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám