Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tenhle večírek se dámy chystaly minimálně několik týdnů, radily se společně se stylisty a obcházely módní návrhářky. Zlatou róbu, která byla alternativou k běžnému dress code black tie, má totiž ve vlastní skříni málokdo. Posuďte sami, které z návštěvnic nejluxusnější párty ve Varech se to nejvíc povedlo.

Situaci si hodně zjednodušila Nikol Moravcová (36). Ta totiž pro návrhářku Janu Pištějovou těsně před večírkem předváděla na molu právě zlaté šaty. "Odešla jsem v nich, stejně bych je neuměla sama rozuzlovat," smála se. Model ve stylu Rihanny také od Jany Pištějové nám Andrea Verešová (43) ukázala už dopředu a neskutečně jí slušel.

Simona Krainová (51), která do Karlových Varů přijela právě pouze kvůli dvěma večírkům, si nechala šaty na párty speciálně ušít od své oblíbené návrhářky Kateřiny Geislerové. Neskutečný model s až příliš dlouhou vlečkou předvedla Jitka Válková (32), kterou si vzal na starosti Sam Dolce. Na stylisty vsadily i modelka Andrea Kabická nebo reportérka Lenka Špillarová.

Jedny z nejdražších šperků, ač to bylo tak trochu v rozporu s nepsaným pravidlem večera, který kromě luxusního šampaňského spolupořádala firma s luxusní bižuterií, měla Aňa Geislerová (48), jejíž set z pravých drahých kovů a kamenů stojí 720 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám