Hlavní obsah
Článek

Že se dámy po padesátce nemusí halit pouze do černé a schovávat nohy pod dlouhé sukně, to dokazuje podnikatelka Tamara Kotvalová (60), která je chodící výstavní skříní svých butiků. I když loni oslavila padesátku, rozhodně se nebojí barev a krátkých střihů.

Na párty, kde se slavilo pět let časopisu, který vydává její partner Roman Hajabáč, dorazila v krátkých světle růžových šatech a mezi ostatními přítomnými doslova zářila." Dnes to tady není o mně, ale o Romanovi," bránila se focení, ale nakonec jsme ji vytáhli na molo na Vltavě, kde nám zapózovala.

V improvizované foto session pokračoval opuštěný Míra Cypra, který dostal kopačky od missky Jitky Válkové (32), a vypadá to, že si hledá náhradu. Na párty totiž dorazil hned s několika kráskami, mezi nimiž byly bývalá Česká Miss World Denisa Domanská (32) a finalistka stejné soutěže Andrea Kabická. Míra, jenž si nechal narůst vousy, vypadal mezi kráskami vyloženě spokojeně.

Šťastnou zprávu, že je těhotná, tady hned po Super.cz oznámila operní pěvkyně Andrea Kalivodová zpěvačce Daře Rolins (51), která se přišla pobavit s přítelem Rytmusem.

Reklama

Další články

Načítám