Hlavní obsah
Článek

Česká Miss a zpěvačka Jitka Válková (32) umí upoutat pozornost. Na své vystoupení na Miss Junior se pořádně vymódila. Oblékla si minisukénku těsně pod zadeček a top jí končil pár centimetrů pod ňadry. Jítka se pyšní vysportovanou postavou a své tělo se nebojí ukázat.

"Je to klasický obleček na vystoupení, na akci," řekla Super.cz Jitka, která si styling dělá sama. "Některé kousky mám staré třeba dva roky. Dnes mi zrovna padl do ruky tenhle kousek s peřím, tak jsem si ho vzala a doladila," vysvětluje.

Jak sama přiznala, postavu v takhle sexy modelu vůbec neřeší. "Jím pořád, před chvilkou jsem třeba měla pivo a sušenky. Nikdo není dokonalý, a pokud jsou vidět mé nedostatky, tak jsem ráda. Je to ženské, nemám ráda vychrtlé postavy a líbí se mi holky krev a mlíko," upřesnila Válková.

"A když chce mít žena silný hlas, musí být pořádná postava. Nemám stylistu, kolikrát se objevují negativní články, ale mně je to jedno. Já si to užívám. Každý by se měl oblékat tak, jak se cítí nejlépe," uzavřela Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám