Hlavní obsah
Článek

Z pohledu na nemocné děti v motolské nemocnici většinu lidí pořádně zamrazí. Stejně tomu bylo i u krásných Miss Jitky Válkové (32), Evy Čerešňákové, Lucie Smatanové a Dominiky Opplové. Krásky před blížícími se Vánoci vyrazily za dětmi, které bojují se zákeřnou rakovinou do motolské nemocnice, aby je potěšily a přivezly jim dárky.

Nadílku krásných hraček propojily modelky s nadačním fondem Dobrý anděl, který pomáhá rodinám s dětmi, kde některé z dětí nebo některý z rodičů onemocněli rakovinou, a rodina se dostala do finanční tísně.

„Musím říct, že mi předání hraček dětem udělalo snad ještě větší radost než jim. Když jsem viděla, jak jsou ty děti usměvavé a statečné, připomněla jsem si, na čem v životě opravdu záleží," prozradila Válková.

O mateřství ale Jitka prozatím neuvažuje, ještě má pár roků čas. „Čím dál více se okolo mě objevují mladé maminky. Mně je ale teprve 21, tak i když mám ještě čas, tak za tři nebo čtyři roky bych si přála být maminkou i já. Chci být mladá maminka. Mám před sebou ale ještě studium a pracovní povinnosti, ale rodina je pro mě také důležitá," dodala.

„Cizí osudy mi nejsou lhostejné, proto jsem stala Dobrým andělem. A když jim nemohu pomoci z hlediska jejich zdraví, tak se jim snažíme alespoň udělat radost – děti uvítají rozptýlení a alespoň na chvíli jim vyloudíme úsměv na tváři," uzavřela moderátorka a modelka Eva Čerešňáková, která už by si přála vlastní rodinu. "Je mi 26 a sama bych asi už v blízké době chtěla založit rodinu," uzavřela Eva, která je známá svými aktivitami také v oblasti podpory dětí v Bangladéši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám