Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) je ve světě showbyznysu proslavený svými nenechavými ručkami, které se rády dotýkají i krásek, ke kterým nemá momentálně vlastnická práva. Není proto divu, že na divokou jízdu v luxusních lodích po Vltavě, kterou absolvoval s fešnými modelkami, dorazili radši i jejich urostlí partneři a nespustili z Leoše oči, jen aby nešmátral kam nemá a nepokoušel se jim jejích lásky odloudit!

Nejpopulárnější spíkr v zemi a tři vítězky Miss Iveta Lutovská (40), Jitká Válková (32) a Kateřina Sokolová (35) si rozhodli vyzkoušet novou luxusní loď. Tu doprovázela flotila dalších šesti plovoucích krásek, na kterých seděli novináři a také partneři Ivety a Jitky. Místo, aby si užívali nevšedního zážitku, nespustili ze svých holek oči. Není divu. Leoš má sice Petru Faltýnovou, ale kdo ví, kde všude se mu mohou vzbouřit hormony? Dělali mu tak vlastně ochranku, aby ho ochránili před jím samým.

Mareš se zhostil kormidla plavidla Corsair 36, v které v podpalubí nechybí nic z luxusu čtyř hvězdiček v klasickém hotelu. A zatímco on si jako správný chlap užíval adrenalin ve chvíli, kdy hostitel Radek Mašín začal s lodí předvádět hodně divoké kousky, holky se dost klepaly.

Však také mají s vodou a loděmi řadu drsných zážitků. „Na otevřeném moři jsme se ocitli ve velkých vlnách. Neustále jsem pozorovala kapitána, jak se tváří, jestli je v klidu. Byl, ale jen do té doby, než začaly ze stolku padat skleničky a talířky. V tu chvíli byla loď opravdu dost nahnutá a já najednou pocítila obrovský respekt. Respekt z té masy vody, respekt z moře. Naštěstí to vše dobře dopadlo,“ svěřila se Jitka Válková, která měla při vzpomínce na adrenalinový zážitek opět husí kůži. Hvězdám se ale nakonec nic nestalo a tak projížďku po Praze zapily pořádně šampaňským.

Reklama

Další články

Načítám