Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) sice ráda nosí vyzývavé oblečení, občas jí také omylem někde něco vykoukne, ale aby se odhalila víc, to se jen tak někomu nepoštěstí. Na nedávném tenisovém turnaji však alespoň odhalila záda, naznačila, jaký má zadeček, svoje vnady ale před fotografy bezpečně schovávala. Přesto už chápeme, proč jí tohle luxusní tělíčko vydělává tak neskutečné peníze. Za svou kariéru si už mohla přijít na pěkných pár miliónů!

Válková má nyní hodně práce s učením do školy, přesto si našla čas, aby se zúčastnila tenisového turnaje v Hradci Králové. Ale raketu do ruky nevzala, místo toho se svěřila do péče masérky. „Mirek hrál za mě, já zatím tenis neumím. Sport mám ráda, a tak se ho chci jednou naučit. Ale začala jsem teď hodně běhat, tak mě bolí celé tělo, proto jsem se poprvé po pěti letech nechala namasírovat,“ směje se krásná Jíťa.

A i když byla nahoře bez, před fotografy schovala do posledního milimetru vše, co by tak rádi zvěčnili. „Nahou mě při masáži může vidět jen můj přítel,“ řekla rezolutně na akci pořadatele Přemysla Krupičky.

Jitka má kolem sebe v poslední době hned několik mladých a pohledných dvacetiletých mladíků. Že by snad krachoval její dosavadní vztah s Mirkem Ciprou? „Kluci jsou vážně pohlední, ale pro mě není krásnějšího chlapa na světě, než je Mirek. A dobře o nich ví. Skládám si totiž kapelu a tihle kluci z podbořanské kapely Modesty & Pride jsou vážně šikovní. Proto jsme se dali dohromady,“ řekla nám Jitka. Ta se totiž rozhodla, že je konec zpívání na poloviční playback a s nově složeným bandem se jako správná rockerka chystá objíždět různé akce, včetně srazů motorkářů.

Reklama

Další články

Načítám